Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. mars 2006 kl 19.55 Beat for beat

Grand Prix og listepop

Kveldens to lag samlet på et brett: Nicholas Carlie, Ingjerd
Kveldens to lag samlet på et brett: Nicholas Carlie, Ingjerd "Moi" Østrem, Jannicke Abrahamsen og Kim A. Hagen (Foto: Erik Dyrhaug)
Det blir en herlig blanding musikksjangre i kveld når Jannicke Abrahamsen og Kim Hagen, begge sist sett i Grand Prix, møter Ingjerd "Moi" Østrem og listepop-general Nicholas Carlie.

Både Jannicke Abrahamsen og Kim Hagen deltok i den norske Grand Prix delfinalen i Bodø i år. Jannicke med låten "I Wanna Be" og Kim Hagen med "I Hear Music". Sistnevnte kom helt til finalen i Oslo Spektrum, der han og kollega Hans-Petter Moen til slutt måtte se seg slått av Christine Gulbrandsen fra Bergen.

I kveld akter verken Jannicke eller Kim å la seieren glippe! Begge to er glade i musikaler, Jannicke er foruten sin GP-deltakelse også kjent som barne - og musikalartist. Som barn og ung ga hun ut 10 album i årene 87-97, solgte 450.000 plater og mottok tre platina- og åtte gullplater! Hun har også deltatt i mer enn 700 show og en rekke tv-opptredener.

Men også lagkamerat Kim spiller på flere strenger. I tillegg til å være en del av gruppen Cheezy Keys, trakterer han både gitar, bassgitar og ukulele. I tillegg arrangerer og skriver han låter.

På det motsatte laget er artist Ingjerd "Moi" Østrem og programleder for VG-lista Topp 20, Nicholas Carlie. Carlie har ledet det populære programmet siden 2002, og er i dag inne i sin siste sesong. Årene som listepop-general gir ham trolig verdifull ballast til kveldens dyst. Og i tillegg er Carlie en meget dyktig vokalist!

Ingjerd, med artistnavnet "Moi" har hatt musikken som interesse siden hun var bitteliten. Hun ga i fjor ut sin første plate, "My Way, This Way", og hun jobber med å få lansert platen i utlandet. Ved siden av musikken studerer Moi pedagogikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer