Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 25. oktober 2004 kl 19.30 Puls

Annerledes førstehjelp

Mange har lært førstehjelp, og vet hva de skal gjøre dersom noen skader seg. Men hvordan takler man mennesker i en livskrise? Det skal blant annet handle om å gi psykisk førstehjelp i kveldens Puls.

Man trenger nemlig ikke å være en profesjonell for å hjelpe andre, og mange trenger et medmenneske som helt enkelt bare kan være der og støtte.

Puls har møtt to venninner som vet litt om hva som trengs når noen har det tøft. Den ene av dem har vært i en vanskelig situasjon, og de har også noen tips om hvordan man ikke skal oppføre seg mot en som er i en krise. Seerne skal selvfølgelig også få råd om hva man bør gjøre for å hjelpe noen som går gjennom en tøff tid.

Spør en lege!
Allmennlege Jørgen Skavlan er i kveld på plass i studio for å svare på seernes spørsmål om allmennmedisin. Etter selve fjernsynsprogrammet fortsetter han og Anbjørg Sætre Håtun å svare seerne gjennom en halvtimes direktesending på Puls’ nettsider.

Om Puls
Anbjørg Sætre Håtun er klar med en ny runde med helsemagasinet Puls. I tillegg til nyheter, forbruker- og livsstilsaker kan seerne i høst få svar på spørsmål av redaksjonens eget ekspertpanel, både på nett og i selve sendingen.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening) og Finn Skårderud (psykisk helse).

Sendes også Nett-TV.

Egenprodusert helsemagasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252