Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 22. februar 2000 kl 22.30 Copacabana

Copacabana (ttv)

NRK1 tirsdag 22. februar kl 22.30
Copacabana (6:8)

Tidligere modeller i studio

I dagens utgave av \"Copacabana\" har Yngve Freiholt fått besøk av to særdeles spretne damer. Både Mona Grudt Berre og Ingrid Martens har tidligere modellkarriere bak seg. Dessuten har den ene vært programleder på fjernsyn, mens den andre snart blir det.

Mona Grudt Berre fikk automatisk stjernestatus i Norge da hun som landets første ble kåret til Miss Universe på slutten av 80-tallet. Modellkarrieren skjøt naturlig nok fart etter dette, og de neste årene oppholdt hun seg i USA sammen med fotograf-ektemannen Lasse Berre. Deretter ble det vendereis hjemover, og de to bor nå i Trondheim der Mona driver flere klesbutikker og sitt eget bryllupsmagasin \"Ditt bryllup\". I vår skal hun lede den store skjønnhetskonkurransen \"Modell 2000\" på TVNorge.
Ingrid Martens startet også sin karriere som modell, før hun gikk over til fjernsynsskjermen, også hun i TVNorge. Hun var blant annet programleder, sammen med Benny Borg og Jarl Goli, for underholdningsprogrammet \"Super Quick\". Etter sin periode som programleder, fattet hun interesse for golfsporten og driver i dag en golfklubb sammen med sin samboer, den engelske profesjonelle golfspilleren John Drummond. Hun er selv en dreven golfspiller og spiller golfturneringer i både inn - og utland. Hun har også oppnådd gode plasseringer i NM i golf.
På det andre laget som skal konkurrere mot damene, sitter det nok en gang to uniformerte menn.
I tillegg til å lede quiz-konkurransen får vi som vanlig Yngve Freiholts sketsjer og kommentarer om deltakernes utseende. Det blir også gjensyn med en gammel stjerne, og spørsmålet er hva vedkommende driver med i dag.

NRK1 tirsdag kl 22.30

Bilde er lagt ut på premieren 18. januar

Egenprodusert underholdnings- og spørreprogram
Programleder: Robert Stoltenberg alias Yngve Freiholt
Prosjektleder: Lars Hognestad
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18