Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. mars 2007 kl 20.25 Topp 10: Norges største realitystjerne

Virkelighet-TVs største stjerne

Robinson og Big Brother var blant de første realityseriene vi ble kjent med. Siden har denne typen programmer florert på alle norske TV-kanaler, men det er TVNorge som stiller med desidert flest nominasjoner til landets største realitystjerne.

Siden 1999 har norske TV-seere blitt kjent med et utall ukjente mennesker i ulike realityprogrammer. Noen forsvant ut av offentligheten like fort som de kom inn, mens andre er blitt værende i rampelyset og gjort TV-karriere etter sin debut som realitystjerne. Hvem er den klart største av dem?

I kveld har Nadia Hasnaoui og Claus Wiese invitert Trygve Rønningen, Sigrid Bonde Tusvik og Espen Ytreberg i studio for å diskutere de 15 nominerte. Det blir morsomme gjensyn fra de mange av programmene og ikke minst et publikum vi kanskje har sett på TV før: Det er nemlig flere tidligere realitystjerner som sitter i salen i kveld.

De nominerte er: Lars Joakim Ringom (Big Brother, TVNorge), Eivind A. Segtnan (71 grader nord, TVNorge), Ronny Edvardsen (Farmen, TV2), Barbro Fagerbakk (Farmen, TV2), Ole André Sivertsen (Robinson, TV3), Mette Iversen (Robinson, TV3), Gaute Grøtta Grav (Farmen, TV2), Max Marius Almaas (Ungkaren, TVNorge), Christer Falck (Robinson, TV3), Anette Young (Big Brother, TVNorge), Ramsey Suleiman (Big Brother, TVNorge), Martin Bull Gudmundsen (Tufte, TVNorge), Randi Nesvik (Eldrebølgen, NRK), Tina B. Christensen (71 grader nord, TVNorge) og Ihne Vagmo (Robinson, TV3).

Om programmet
Nadia Hasnaoui og Claus Wiese skal i løpet av ti programmer kåre vinnere i ti ulike underholdningskategorier. Det blir garantert festlige gjensyn, litt nostalgi og best av alt: Du har vært med på å påvirke resultatet!

I høst kunne alle si sin mening om hvem og hva som burde være på listene. Listene inneholder alt fra blant annet store sportsøyeblikk, til tidenes sommerslager, tv-serie og Norges morsomste mann/kvinne. Interessen var enorm, og juryens forslag til hvilke ti kandidater som skulle være på de ulike listene, vekket både glede og vrede hos folk.
Flere titalls tusen nordmenn har vært med på å stemme frem utfordrere til juryens nominerte. Med folkets fem utfordrere er det nå i alt 15 nominerte til hver Topp 10-liste. Men ettersom det kun er plass til ti kandidater på en Topp 10-liste, har TNS Gallup gjennomført en storstilt undersøkelse blant det norske folk. Og nå foreligger resultatet. Hvem blir folkets Topp 10?
Egenprodusert underholdningsprogram (2007)
Programledere: Nadia Hasnaoui og Claus Wiese
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer