Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 7. september 2005 kl 19.30 Forbrukerinspektørene

Produkttesting

Forbrukerinspektørene Kari Asheim, Elisabet Grøndahl, Snorre Tønset og Marit Evertsen Grimstad er i gang med ny sesong. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Forbrukerinspektørene Kari Asheim, Elisabet Grøndahl, Snorre Tønset og Marit Evertsen Grimstad er i gang med ny sesong. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Forbrukerinspektørene, som så vidt har startet på en ny sesong, skal i høst de teste et produkt i annenhver sending. I kveld er det gåstavene Nordic Walking som settes under lupen.

Det finnes mange gåstaver å få kjøpt; noen er dyre og andre er billige. Men er det egentlig stor forskjell på stavene? Hva er fordelen ved å bruke gåstaver? spør forbrukerinspektørene som også forteller hvordan man bruker stavene riktig.

Kari Asheim ser også nærmere på hva en boligtakst inneholder. Mange bruker et takstdokument som et objektivt papir de virkelig stoler på. Man kan man være helt sikker på at stole på det som står i en takst er riktig, og hvor grundig blir boligen undersøkt under en taksering?

Om Forbrukerinspektørene
Snorre Tønset, Kari Asheim, Marit Evertsen Grimstad og Elisabet Grøndahl gjør seerne til smartere forbrukere.

I høst skal også Snorre Tønset sørge for gode råd om personlig økonomi. Dessuten tester inspektørene et produkt i annenhver sending.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Programledere: Kari Asheim, Elisabet Grøndahl, Marit Evertsen Grimstad og Snorre Tønset
Prosjektleder: Jan Terje Østerberg
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252

Vises også i Nett-TV.