Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. juni 2006 kl 23.15 Evig ung

Flytt tilbake til start

Jon (William Ash), Carl (Christopher Coghill) og Andy (Kieran O’Brien) i
Jon (William Ash), Carl (Christopher Coghill) og Andy (Kieran O’Brien) i "Evig ung". (Foto: BBC)
Først da hun endte opp på en date med en vilt fremmed student, forsto Emma at hun er på villspor med sin samboer Andy. Slik får Carl og Jon et gammelt medlem av kollektivet i retur – Andy er på vei tilbake til sitt gamle hjem.

Den fremmede studenten, Kyle, kjørte Emma hjem etter deres date. Da han lente seg over for å kysse henne, reagerte hun med å hoppe ut av bilen. Hendelsen fikk Emma til å innse at noe er alvorlig galt i forholdet til Andy. Etter ti år har hun fått nok.

Sirkelen sluttet
Men Andy kan ikke forstå hvordan Emma kan bestemme at de skal flytte hver for seg etter å ha vært et par i ti år. Iallfall ikke uten å ha gått gjennom det med ham først.

Snart er Andy tilbake hos kameratene Carl og Jon, der det hele startet. Av de tre er det Jon det går best for. Han har begynt å få et godt forhold til både datteren Katie og eksen Tina.

Emma forsøker på sin side å roe seg ned i selskap med bestevenninnen Claire. Men ute på byen dumper de på Kyle –.

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Britisk underholdningsserie i ti deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57