Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 25. oktober 2001 kl 20.55 På banen

Alle mann på banen

The Castlefield Blues poserer for et lagfoto. (Foto: BBC)
The Castlefield Blues poserer for et lagfoto. (Foto: BBC)
Holly, den nye spilleren på damefotballaget Castlefield Blues, forsøker å muntre opp den kjærlighetssyke Luke. Etter den livsfarlige episoden på brannstasjonen der Holly reddet livet hans, trekker Luke seg enda lenger inn i sitt skall. Han er nedtrykt og bitter.

Holly avlegger Luke et besøk i campingvogna, men Luke er avvisende og mutt. Det blir Jo som til slutt klarer å lirke ham ut av campingvognen og ned på puben Cassie Arms. Her får den forsmådde Luke en opplysning om hans kone Shazza han ikke har hørt før.

Ryans dilemma
Ryan går med planer om å be om Jo’s hånd, men han har ikke penger til forlovelsesringer. Hans far tar ham med til fabrikken og viser ham hvordan han skal tjene penger til ringer på ærlig vis. Men Ryan pønsker i stedet ut en plan sammen med fetteren Jason, og denne gang er det bilverkstedet i Castlefield som står i sentrum for Ryans kriminelle oppfinnsomhet.

Ute på fotballbanen presenterer Ryan sin utvalgte for de nyinnkjøpte ringene og frir. Hva svarer Jo?

Om ”På banen”
Den britiske dramaserien om jentegjengen som elsker fotball – og kjærestene sine – fortsetter utover høsten i 13 nye episoder. Fotball, kjærlighet og intriger er med andre ord fortsatt stikkord for jentenes dagligliv. De spiller på Yorkshire-laget Castlefield Blues og støtter hverandre i tykt og tynt, både på og utenfor banen.

Engelsk dramaserie (BBC1)
Originaltittel: Playing the field
I rollene: Bl.a. Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, John Nesbitt og John Thomson
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
The Castlefield Blues poserer for et lagfoto. (Foto: BBC)