Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 28. oktober 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Skal du danse må, du kunne trinnene

Will (Joel Edgerton) og Miranda (Abie Tucker) nyter erotikkens gleder…(Foto: Southern Star)
Will (Joel Edgerton) og Miranda (Abie Tucker) nyter erotikkens gleder…(Foto: Southern Star)
Evan erklærer krig mot Alex og Rex’ forhold. Gabrielle møter opp til et jobbinterjvu som føles som en date, mens Will og Mirandas forhold tar en uventet vending. Livet følger ingen rett linje, det er mer som en dans – du må kunne trinnene.

Evan er tilbake, med jetlag og dårlig humør. Han føler seg tilsidesatt, og for å ta igjen begynner han å sabotere Alex og Rex’ forhold. Det er en taktisk kamp på liv og død, men Evan er dømt til å tape.

Will og Miranda havner i sengen sammen. De har det morsomt og vet at det ikke er alvor mellom dem. Etter Will og Mirandas løsslupne seksuelle øvelser dukker Richie opp. Nå er det hans tur til å føle seg utenfor.

Gabrielle har vært lettsindig med kredittkortet, og må få seg en jobb for å gjøre opp gjelden. Jobbintervjuet er imidlertid særdeles hyggelig

Caitlins humør svinger fra ren lykke til redsel når fødselen nærmer seg. Jason må også vende seg til pappa-rollen.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon).
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83