Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. juli 2002 kl 20.30 Campingliv

Sonja slanker seg

På Larkollen Camping er blant andre Sonja fast gjest. Hun har bestemt seg for å ta av noen kilo, og da kommer hun ikke utenom trening. Men dette mener hun skal være morsomt, derfor har hun lyst til å stå på rulleskøyter. Nå kan det bli livlig på campingplassen!

Liv og røre blir det også rundt bestyrer Tore i dag. Han har et heftig temperament og har nå fått en skriftlig klage på oppførselen sin. Han skjønner ikke helt grunnen og synes det er urettferdig.

Gunnar har begynt på dykkerkurs til tross for at han har vannskrekk. Han skal forsøke å puste under vann for første gang og er nok litt nervøs. Freddy får også sitt å slite med fordi barna har sluppet løs Kalle Kanin på den store campingplassen…

Om Campingliv
Campingliv er en dokumentarserie på åtte deler som følger livet på Larkollen Camping gjennom en sommersesong. Vi følger ti faste feriegjester på campingplassen, og sammen med dem får vi se hvordan en campingferie kan arte seg på godt og vondt.

Tore (54) er bestyrer. Han startet jobben i fjor, og har kun drevet campingplassen en sesong sammen med kona Britt Lise (50).

Sonja (49) har campet på Larkollen i ni år sammen med ektemannen Gunnar (47). De liker det bedagelige livet. Sonja er ikke helt fornøyd om dagen, hun har fått et vektproblem og skal prøve å slanke seg denne sommeren

Freddy (31) og Gry (31) har aldri vært på camping før. De har kjøpt en brukt vogn og skal teste ut campinglivet sammen med barna.

Lillegull (55) tilbringer mesteparten av året på campingplassen sammen med sin lille hund Shiba.

Gøran (26) har vært her hver sommer siden han var seks år. For fire år siden kjøpte han egen vogn og har fått plass ved siden av familien.

Bjørn (45) og familien har feriert på Larkollen ett år tidligere. I år har de kjøpt seg ny campingvogn og har fått en ny plass.

NRK Underholdning
Produksjon: Rubicon TV
Foto og regi: Rune Obrestad og Erland Øverby (”Vi er Vål’enga”)
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956