Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. september 2010 kl 21.25 Skavlan

Ny sesong med storsuksessen


Det er igjen duket for tidenes mest populære skandinaviske talkshow når "Skavlan" i kveld inntar stuene i de norske og svenske hjem.

Skavlans tidligere talkshow på NRK, "Først og sist", hadde sin første sending i 1998, og kan trygt sies å være en av tidenes største TV-suksesser for statskanalen. I fjor ble "Skavlan" på nytt en seermagnet da NRK og SVT slo seg sammen for å produsere publikumsfavoritten. Talkshowet hadde i forrige sesong et snitt på nærmere 1,1 million seere i Norge, mens seertallene i Sverige lå på rundt 1,5 millioner. Nå er de igjen klare med en ny sesong.

-Når muligheten bød seg til å fortsette satsningen med samme sterke redaksjon, var det lett å svare ja. Kan ikke tenke meg en morsommere jobb, egentlig, sier Fredrik Skavlan.

Gode gjester og historier
Det er planlagt 24 sendinger totalt, hvorav de tolv første skal sendes før jul, og de tolv siste etter nyttår. Det norsk –svenske samarbeidet har gitt mersmak.

-Planen var å forsøke en sesong eller to med dette programmet, men det viste seg å dukke opp altfor mange interessante gjester og alt for mange gode historier til å bare slutte, sier Fredrik Skavlan.

Produsert av Monkberry for NRK
Programleder: Fredrik Skavlan
Redaksjonssjef : Leif Åge Reme, tlf 91831519
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf: 23 04 20 33/90108954
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf 815 65 900