Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 1. desember 2002 kl 20.25 Du skal høre mye ...

Break a leg

Trond Myhre tok det bokstavelig da Tore sa
Trond Myhre tok det bokstavelig da Tore sa "break a leg. (Foto: Rolf Rønne)
Pianist Trond Myhre dukker opp i Rorbua med gipset fot. Hva har skjedd? - Han tok det bokstavelig da jeg sa "break a leg", sier Tore Skoglunds lattermildt.

Sannheten kommer imidlertid fram i for- og bakkant av programmet. - De som vil vite mer, må sørge for å få med seg absolutt hele programmet denne gangen, sier Trond Myhre.

Nysnø og poteter
Fortellerne i denne sendingen er Gunnar Akseth fra Velfjord og Petter Rønning fra Hemnesberget. De skal berette om mennesker og mat. Petter holder seg innenfor temaer som helsesøstere, hemoroider og en mann ved navn Nysnø, mens Gunnar konsentrerer seg om potetsalg på torget i Trondheim og en nordmanns første møte med taco.

Freddy er Elvis
Freddy Dahl, kjent fra Chipahua, får æren av å hylle Elvis i dette programmet. Freddy, som har vært musiker i 37 år, velger å synge en tidlig Elvis-låt.

- Jeg likte ham best før han dro i militæret. Han sang annerledes da, det var ikke så mye hulking som i Las Vegas. Unge Elvis hadde mer saksofon i stemmen. Derfor valgte jeg å synge ”Heartbreak Hotel”, som er en av mine favoritter.

Så gjenstår det å se om Trond klarer å spille med den gipsede foten.

Egenprodusert underholdning fra NRK/Troms
Programleder Tore Skoglund og Trond Myhre
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 / 907 75 758