Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 2. november 2011 kl 20.15 Valpekullet

Menneskets beste venn


Å få en valp har gjort store endringer i livet til våre nye hundeeiere. August (12) er blitt mer ansvarsfull, Eivind har fått et ekstra selskap i lastebilen og Ingrid skal nå begynne med personlig trener til ære for Felia.

Familien Stoltz Halvorsen har fått mange gode råd fra hundeeksperter og vier nå ekstra oppmerksomhet til den sjalue hunden Happy. I Sarpsborg tar bulldogen Simon med seg lillebror Olah på bulldogtreff, og Whity blir med jentene i familien Rydland på strandyoga.

Anders overrasker Yngvar og Kamelia med å servere bursdagsmiddag til en hund og to hanner, mens August starter på sporkurs sammen med Emma for å gjøre lufteturene enda mer spennende for dem begge.

Om serien
I "Valpekullet" følger vi valpene til Cocker Spanielen Stella fra fødselen av. Vi blir med på den lange reisen ut i det fremmede, til nye mennesker og nye hjem. Valpeflokken på seks får til dels svært ulike omgivelser å takle, og familiene møter nye utfordringer i hverdagen. På veien dukker det opp både overraskelser, gleder, fortvilelse, latter, bekymring, konflikter, spenning og kjærlighet.

Familieunderholdning i åtte deler (2011)
NRK Underholdning
Kommentar: Marte Stokstad
Regi: Hege Westad
Prosjektleder: Skjalg Solstad
Pressekontakt: Silje Marie Lien, mobil: 97 52 52 87
TV-seere bes ta kontakt med Publikumsservice, info@nrk.no, tlf: 815 65 900