Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. november 2000 kl 15.55 Fotball, menn: Tippekampen

Fotball, menn: Tippekampen

NRK1 lørdag 18. november kl 15.55
Fotball, menn: Tippekampen

Tett toppkamp

Etter å ha hatt en knapp ledelse på tabellen, måtte Watford se at Fulham gikk forbi etter helgens kamper. Watford gikk på sitt andre strake tap for sesongen. I dag spiller Watford tippekamp mot Preston som ligger like i hælene på tabellen.

Watford, som eies av den styrtrike superstjernen Elton John, begynte veldig bra i årets 1. divisjon og ledet tabellen med bare ett tap før siste serierunde. Dessverre for klubben bød kampen mot Tranmere på tap 0-2, og dermed måtte laget se at førsteplassen glapp til fremadstormende Fulham. Etter to tap på rad er nok stemningen i Watford fallende, og skal de klare å holde følge med Fulham, gjelder det for laget å komme seg opp av sumpen før det er for sent.

Ettermiddagens motstander, Preston, ligger nå bare åtte poeng bak Watford. De vant kampen i forrige serierunde, og er nok veldig interessert i å vise krefter mot topplaget Watford. Med tre poeng og full pott i dagens oppgjør er det mulig for Preston å ta over tredjeplassen. Det skulle være nok inspirasjon til å stille godt forberedt på Watfords hjemmearena Vicarage Road Stadium.

Kommentator er som vanlig Arne Scheie.

NRK1 lørdag kl 15.55

En sending fra NRK TV-Sporten
Kommentator: Arne Scheie
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)