Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 14. juli 2002 kl 00.00 På nett

Katastrofer i kø

Reece (William Beck) har problemer både hjemme og på jobb. (Foto: BBC Worldwide)
Reece (William Beck) har problemer både hjemme og på jobb. (Foto: BBC Worldwide)
Reece blir rasende når eksen og hennes nye mann annonserer at de vil flytte til Birmingham og ta med seg Reeces sønn Tom. Han forlater redaksjonen for å avverge katastrofen, men forårsaker i stedet en ny: Et virus blir sendt til alle som abonnerer på nettsidens nyhetsbrev.

Eksens nye mann, Dan, har overtaket på Reece. Han vet nemlig om Reeces omgang med narkotika. Likevel vil Reece gjøre alt han kan for å avverge at sønnen flytter. Til tross for at Luce har gitt ham beskjed om å jobbe sent med et nyhetsbrev som skal ut til alle abonnenter, forlater han redaksjonen.

Å overtale Dan til å kassere flytteplanene viser seg å bli vanskelig. Reece ser snart at han har tapt, og bestemmer seg for å drukne sorgene.

En ulykke kommer sjelden alene, og neste dag viser det seg at Reeces utflukt fra redaksjonen får alvorlige følger. Et virus er sendt til alle abonnentene av nyhetsbrevet. De fleste begynner å miste tålmodigheten med Reece, og i tillegg er Luce under sterkt press: Utgiftene er for store, og reduksjoner i staben kan bli nødvendig…

Alkoholisme og ubesvart kjærlighet
Deely har problemer med sterke smerter. Etter at han nærmest kollapser i trappen, tar Fran ham med til en lege. Årsaken viser seg å være Deelys høye alkoholforbruk. Til tross for legens advarsler, drar Deely rett på bar med Fran etter de nedslående nyhetene om sin egen helse.

Jake har det heller ikke enkelt. Han har forelsket seg i Maxine, men må forsvare seg mot Ruths innstendige tilnærmelser. Skuffet over den manglende responsen kan Ruth bare anta én ting: Jake må være homofil.

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” har oppdatert siden. Her er det lagt ut artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Sidene blir ikke lenger oppdatert etter at serien er avsluttet i England, men er fremdeles tilgjengelige.

Personene i Seethru
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)
Sacha (Indira Varma)
Kumari (Anjali Mya Chada)
Tyler (Indra Ove)

Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments (Series 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers, Poppy Miller, Romola Garia, Karl Shiels, Christine Entwisle
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf. 23 04 72 36

Bilde
Reece (William Beck) har problemer både hjemme og på jobb. (Foto: BBC Worldwide)


LENKER
  • Mer om serien 
  • Seeethrus egen nettside