Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 mandag 9. april 2007 kl 17.30 4·4·2 Radiosporten

4·4·2 Radiosporten

Øystein Ingdahl følger Tippeligaen i NRK P1. (Foto: Jon-Annar Fordal/NRK)
Øystein Ingdahl følger Tippeligaen i NRK P1. (Foto: Jon-Annar Fordal/NRK)
2. påskedag er årets Tippeliga i gang. NRK P1 er på plass - på alle kamparenaer - og mål og resultater får du av Øystein Ingdahl (bildet) & Co i løpet av sekunder.

Radiosporten er på plass med 4•4•2 Radiosporten i forbindelse med hver eneste serierunde i NRK P1. Radiosporten har reportere alle steder, veksler mellom arenaene, vektlegger alle dødballer og alle mål får du høre om i løpet av sekunder.

Raske vekslingerRadiosporten satser stort på å følge seriefotballen. Radiosporten er på plass - overalt. 4•4•2 Radiosporten er en av de mest avanserte sendingene som blir produsert i NRK Radio. Fra kampene direkterapporteres det med høyt tempo og raske vekslinger mellom de ulike banene.

Sendingene setter store krav til reporterne rundt omkring om å lese spillet på banen, slik at de kan være på lufta akkurat når det er mest spennende og helst når målene kommer.

Syr sammenStore krav settes også til de som styrer og syr sammen sendinga i Radiosportens studio i Oslo. Det er utviklet et spesielt godt samarbeid med teknikken. At det tekniske fungerer har alt å si i denne typen sending.

- NRK P1 har lange og sterke tradisjoner med å følge norsk toppfotball. Fotball på radio er god radio. Våre mange lyttere er vant med å få et godt fotballtilbud. I år skal de få et enda bedre tilbud, sier P1-sjef Tommy Hansen.

Første runde i eliteserien går slik: Lillestrøm - Fredrikstad, Lyn - Sandefjord, Aalesund - Start, Tromsø - Vålerenga, Strømsgodset - Odd Grenland. Kampstart kl 18.00. Viking - Rosenborg spiller kl 20.00. Stabæk - Brann spilles tirsdag kl 19.00.

NRK P1 følger alle kampene.