Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 30. juli 1999 kl 20.15 "Larsen Spesial"

\"Larsen Spesial\" (ttv)


NRK1 fredag 30. juli kl 20.15
Larsen Spesial (3:6)

Kjærlighetskurs hos Rune Larsen

I Larsen Spesial denne fredagen er hovedtemaet kjærligheten. Forfatter, prest og leder for samlivssenteret på Modum Bad, Per Arne Dahl, kommer på besøk i sommerleiligheten og skal prøve å besvare Rune Larsens nysgjerrige spørsmål rundt temaet.
På de fleste områder i livet blir vi mennesker kurset i hvordan vi skal te oss. Det gjelder alt fra bilkjøring til arbeid. Men når det kommer til kjærlighet og samliv, som kanskje er det viktigste i livet, tror vi at alt skal gå av seg selv. Akkurat det vil ikke Dahl være med på.
Også det musikalske i kveldens Larsens Spesial vil bli preget av kjærlighet. Anne Vada presenterer en smaksprøve av sine nye sanger. I tillegg kommer den engelske rockeren Neil Wilde, som fant kjærligheten i Norge på 70-tallet, og bosatte seg på en øy utenfor Stavanger med sin norske kone.
Som alltid er AllyCats og Atle Hanstensen på plass, og denne gangen har pianomannen Hanstensen rotet godt i notene for å ha tilstrekkelig mange kjærlighetssanger på repertoaret.

NRK1 fredag 30. juli kl 20.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
Engelskmannen Neil Wilde kommer på besøk i sommerleiligheten til Rune Larsen både for å synge egne sanger og fortelle om hvordan han fant kjærligheten i Norge.

Anne Vada synger egne kjærlighetssanger i kveldens program.

Kjærligheten er sentral i Larsen Spesial denne gangen, og Per Arne Dahl (f.v.), Anne Vada Atle Hanstensen og Neil Wilde synger og forteller om sine opplevelser innenfor denne sjangeren. (Foto: Marit Hommedal).

Egenprodusert underholdning fra NRK Hordaland
Programleder: Rune Larsen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18