Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 16. januar 2000 kl 22.30 Arve med gjester

Arve med gjester

NRK1 søndag 16. januar kl 22.30
Arve med gjester (1:6)

Arve Tellefsen med musikk og prat

NRK1 presenterer i kveld en ny serie med Arve Tellefsen og Kringkastingsorkestret. Serien sendes seks søndager framover. Første solist er vår store sangstjerne Randi Stene. Den verbale gjesten i kveld er Nils Arne Eggen.
De musikalske gjestene denne vintersesongen er foruten Randi Stene, Kjell Bækkelund, den verdenskjente barytonen fra Sverige, Håkan Hagegård, så spellemannen Knut Buen, deretter en av verdens fremste trompetister, Håkan Hardenberger, også han fra Sverige og til slutt 14-årige Catharina Chen på fiolin.
Dirigent for Kringkastingsorkestret er i kveld Eivind Aadland. Han vil alternere med Göran W. Nilson utover i serien.

Arve intervjuer
Det nye denne gangen er at Arve Tellefsen har invitert en gjest til hvert program. I kveld har nok trønderne og fotballentusiastene Tellefsen og Eggen nok å prate om.
De andre verbale gjestene denne sesongen er absolutt taleføre de også, Wenche Foss, tidligere miljøvernminister Thorbjørn Berntsen, kommandøren på Akershus festning, Knut- Martin Waage og til slutt forhenværende kulturminister Anne Enger Lahnstein.
For å \"myke\" opp noen av musikkstykkene har produsenten Erik Conders gjort en del stemningsopptak fra forskjellige steder, blant annet Drammen, Oslo og Stockholm, som flettes inn blant bildene av musikerne.

NRK1 søndag kl 22.30

Bilde (via Scanpix/Internett)
Arve Tellefsen, Randi Stene, Nils Arne Eggen og dirigenten Eivind Aadland (NRK-foto: Ole Kaland)

Ved Erik Conders og Rolf Clemens
Programleder Arve Tellefsen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83