Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. september 2010 kl 20.25 De ukjente

Battle i studio


To rappkjeftede rappere og to komikere med mye på hjertet står i kveld klare til å bli det laget som er flinkest til å gjette hvilke yrker de ukjente har. Stian Barsnes-Simonsen vet som vanlig alle svarene og utfordrer lagene til å ta sjanser.

Chirag Patel og Magdi Ytreeide Hbdlemagnid fra Carpe Diem skal kjempe mot Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. De må gjette hvem av de ukjente som er trubadur, radiokjemiker, birøkter, festsangskriver, driver med datasupport eller voltige.

Voltige er en sport som ofte beskrives som en blanding av turn og dans på en hest i bevegelse. Dette er en konkurransesport som er forholdsvis lite kjent i Norge og kanskje et yrke som er vanskelig å gjette på.

Om serien
Det er klart for en ny runde med den spenningsdrevne underholdningsserien "De ukjente". Stian Barsnes-Simonsen inviterer hver uke to kjendislag som kjemper tappert mot hverandre for å prøve å gjette hvilke yrker fem ukjente personer har. Lagene kjemper ikke så mye om heder og ære, det gjelder å unngå å bli "dømt" til vikartjeneste. Det tapende laget må ut og jobbe i et av de yrkene de bommet på. Og dette er garantert jobber disse menneskene IKKE er kvalifiserte til å utføre. Så utfallet får seerene se i neste program.


Egenprodusert underholdning
NRK Underholdningsavdelingen
Prosjektleder: Stig Karlsen
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/ 909 55 364
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no