Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 18. november 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Livet er ikke enkelt…

Jason opplever en ny verden når baby Gus er født. Men Caitlin savner familien sin i Sidney (Foto: Southern Star)
Jason opplever en ny verden når baby Gus er født. Men Caitlin savner familien sin i Sidney (Foto: Southern Star)
Hvordan lager du en lekker middag, får deg en jobb, imponerer gamle venner, gjør opp en krangel og kysser en gammel flamme? Livet er sannelig ikke enkelt i leiegården i Melbourne.

Nathan er ikke glad for at Kelly drar ham med seg på klassefest for å vise fram kjæresten til gamle venner. Hun er helt desperat etter å imponere klassekameratene, og blir pinlig berørt når Nathan forlater festen uten å si noe til henne. Det er deres første store krangel, og Kelly er fast bestemt på ikke å falle i "furte-fella" – den fryktede store tausheten mellom to partnere. Alex minner henne på at det viktigste er ikke hvordan folk krangler, det viktigste er hvordan folk blir venner igjen.

Miranda maser på Will for at han skal bli venner med Richie igjen, men det er lettere sagt enn gjort. Jason ser verden på en ny måte nå som baby Gus har kommet til verden. Livet har fått en ny mening for ham. Men Caitlin har det på en annen måte. Hun trenger både støtte og beskyttelse fra familien akkurat nå, og familien befinner seg i Sidney.

Evan drives til vanvidd av en fugl som synger utenfor vinduet hans. Han greier verken å skrive eller tenke. Han jager fuglen vekk, og når det blir stille, savner han den. Fuglen dukker opp igjen, Alex gratinerer ost på kjøkkenet – og Evan kysser henne. Og Alex besvarer kysset.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegår et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd, (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83