Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 12. juni 2009 kl 21.00 John frå Cincinnati

John blir overfalt

John (Austin Nichols) havner i bilen til en gjeng med ranere. På sin typiske måte gjentar han setningene som de sier til ham, og det gjør dem rasende. (Foto: HBO)
John (Austin Nichols) havner i bilen til en gjeng med ranere. På sin typiske måte gjentar han setningene som de sier til ham, og det gjør dem rasende. (Foto: HBO)
John støter på en gjeng med banditter som prøver å rane ham. De liker slett ikke hans vane med å gjenta andres setninger som om han framfører et dypt budskap. Stygt mishandlet og knivstukket blir han kastet ut i veikanten.

Etter overfallet blir John liggende i grøfta mens Butch, som på mirakuløst vis er kvitt suget etter narkotika etter at John dukket opp, leter fortvilet etter sin nye venn. Med seg har han Kai, ekspeditrisen i surfebutikken, som også er blitt svært opptatt av den merkelige nykommeren.

Mitch har havnet til køys med Cass, uten å vite at hun egentlig jobber for den sleipe agenten Linc. Han vil gjerne framskynde et brudd mellom Mitch og familien. Grunnen er at Mitch nekter ham å signere en kontrakt med barnebarnet, supertalentet Shaun.

Men snart er også Cass blant dem som trekkes inn i det mystiske kraftfeltet som omgir John fra Cincinnati.

Om serien
Dramaserien "John frå Cincinnati" kommer fra den amerikanske suksessprodusenten HBO. I den søvnige kystbyen Imperial Beach i California møter vi familien Yost. Den består av tre generasjoner surfere som har havnet på siden av samfunnet.

Den eldste, Mitch, var i sin tid en legendarisk surfehelt, men har nå isolert seg fullstendig. Sønnen Butchie har det gått virkelig galt med. Han er nå en sprøytenarkoman som driver dank. Hans 13 år gamle sønn, Shaun, er nok et stortalent på surfebrettet. Bestemoren hans, Cissy, tar seg av karrieren hans.

Så dukker en mystisk skikkelse opp i byen. Han kaller seg John fra Cincinnati, og skaper mystikk og magi i den lille byen. Snart befinner familien Yost seg i sentrum for uutgrunnelige og mirakuløse krefter som løfter dem ut av en trøstesløs tilværelse.

Amerikansk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: John from Cincinnati
Produksjon: HBO (2007)
I rollene: Bruce Greenwood (Mitch), Rebecca De Mornay (Cissy), Brian Van Holt (Butchie), Austin Nichols (John), Greyson Fletcher (Shaun) m.fl.
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer