Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 13. juli 2000 kl 21.00 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 13. juli kl 21.00
Hyperion Bay (8:17)

Gjester fra storbyen

Dennis og Jennifer har flyttet sammen i sitt nyinnkjøpte hus, men de får ikke være alene i begynnelsen slik Dennis hadde håpet på. Han blir ikke veldig glad for å høre at Jennifers plagsomme collegevenninne Lisa kommer på besøk for helgen, og aner uråd.

Besøket betyr at han får mindre tid å tilbringe sammen med Jennifer alene, og han er redd for at Lisas visitt skal minne Jennifer om hvor mye hun savner storbylivet. Hyperion Bay er ikke akkurat verdens navle for et urbant menneske som Jennifer, og han vet at livet der ofte kan være både ensomt og utilfredsstillende for henne.
Dennis liv blir enda mer komplisert når Marcus ansetter Trudy til å jobbe i den nyoppstartede kantina i bedriften. Trudy har forlatt Nelson, og er alene. Det betyr at hun trenger en jobb slik at hun kan forsørge seg selv, men Dennis hadde ikke regnet med at det ville bli i hans firma. Ansettelsen gjør Jennifer mistenksom, og problemene hoper seg opp.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Jennifer (Sydney Penny) får besøk av sin gode collegevenninne.
2. Trudy (Cassidy Rae) og Nelson (Bart Johnsen) har gått fra hverandre. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.