Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 30. desember 2003 kl 21.35 Den tredje vakten

Arbeidsliv og privatliv

Kim Zambrano (Kim Raver) kommer i ubalanse på jobben grunnet private forhold. 
 (Foto: Warner Bros.)
Kim Zambrano (Kim Raver) kommer i ubalanse på jobben grunnet private forhold. (Foto: Warner Bros.)
Under oppgjøret mellom to New York-bander er politifolkene i "Den tredje vakten" kommet alvorlig i klemme. Kim på ambulanseteamet får også kjørt seg i rollen som stemor.

De to konstablene Sully og Yokas må forklare seg om hvorfor konflikten mellom politi og to gangsterbander ble så blodig – og er en av politimennene skutt på av sine egne?

Kims problem
For politikvinnen Kim gjenstår ennå en god del ugjort sorgarbeid etter at samboeren hennes døde for et år siden. Nå synes hun at den nye partneren Dohertys sønn opptar for mye av tiden hennes. Dette siste gjør henne sint og på jobben lar hun det gå ut over et kvinnelig medlem av en av New Yorks bander.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse