Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. april 2002 kl 23.15 Den tredje vakten

Flammer og kjærlighet

Yokas og Bosco forfølger en biltyv inn i en garasje, og med ett mister tyven kontrollen over bilen. Den stuper ned flere etasjer og antenner. Tyven kommer seg ikke ut av bilen..

Foten til Rudy (Kelly Cole), som er tyvens navn, sitter fast under det smadrete dashbordet, og nå risikerer han å brenne i hjel. Bobby aner faren, og kravler seg frem mot bilen…

Bobby får også en annen utfordring i kveldens episode, nemlig et møte med Nicoles meget snobbete foreldre. Nicole forteller Bobby at hun til å begynne med gikk ut med ham bare for å irritere faren, men at hun nå tror hun er forelsket.

I forrige episode bad Carlos Vangie ta abort, og nå klager hun til Carlos’ overordnede. Carlos blir rasende, og sier at han vil støtte henne uansett hva hun bestemmer seg for å gjøre, bare hun slutter å blande inn jobben hans.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen(tlf. 23 04 72 36)LENKER
  • Les mer 
  • Les mer