Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 22. mai 2000 kl 22.40 Kelly

Kelly (t)

NRK2 mandag 22. mai kl 22.40
Kelly Kelly (3:7)

Brannmannarv

I familien Kelly er det slik at den eldste sønnen følger tradisjonen og blir brannmann. Men Dougs eldste sønn Sean har liten lyst til å følge i farens fotspor, og nå vet han ikke hvordan skal han få fortalt det til faren uten å såre hans følelser.

Kelly gjør sitt beste for å overbevise Sean om at Doug kommer til å forstå hans valg. For Doug kommer det imidlertid som en kjempeoverraskelse at Sean i det hele tatt har vurdert sitt yrkesvalg. Han forklarer at Sean ikke har så mange andre muligheter enn å følge familietradisjonen. Det Doug ikke vet er at det er en annen i familien som lever og ånder for brannmannyrket, og at denne personen er en jente...

Om serien
Doug Kelly (Robert Hays) og Kelly Novak (Shelley Long) er hovedpersonene i denne romantiske familiekomedien. I tillegg møter vi Dougs fire barn fra et tidligere ekteskap: Guttejenta Maureen (Ashley Johnson), jentebedåreren Sean (Will Estes), sensitive Brian (Bug Hall) og 6 år gamle Casey (Gemini Barnett). Kellys kjærlighet til Doug er sterk, men hun har litt av en jobb foran seg for å bli godkjent av de fire barna.

NRK2 mandag kl 22.30

Amerikansk komiserie
I hovedrollene: Shelley Long, Robert Hays, Ashley Johnson, Will Estes, Bug Hall og Gemini Barnett.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18