Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. april 2003 kl 23.20 Den tredje vakten

Som mor så datter

Faith Yokas (Molly Price) får noe å tenke på i kveldens episode av
Faith Yokas (Molly Price) får noe å tenke på i kveldens episode av "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Faith Yokas gjør en del ubehagelige oppdagelser da hun besøker sin alkoholiserte far og utslitte mor.

Mens hele politistyrken er ute og leter etter en busslast med straffanger, tar politibetjent Faith Yokas en tur innom sine foreldre. Faren har terrorisert husholdningen i årevis med drikkingen sin, og moren (spilt av Mia Farrow) er kuet og utslitt. Dette får Yokas til å tenke over sin egen familiesituasjon. Hun har også en alkoholisert ektemann, og den krevende politijobben gjør at hun får liten tid til å være sammen med barna sine.

Da Yokas kommer hjem, ber ektemannen henne om å pakke sakene og flytte ut. På gaten har politiet klart å få tak i nesten alle de rømte fangene, bortsett fra én, en beryktet sexforbryter.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf. 23 04 98 41LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse