Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. februar 2008 kl 19.55 Showbiz

Sang og dans på jobben

Christine Koht og Klaus Sonstad. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Christine Koht og Klaus Sonstad. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Sang og dans preger NRKs nye satsing på fredagskveldene i høst. I løpet av åtte programmer besøker Christine Koht og Klaus Sonstad hver sine arbeidsplasser på jakt etter talenter. De utvalgte danner bedriftslag som underveis i serien møtes til dyst. I siste program blir en vinner kåret i en forrykende finale på Sentrum Scene i Oslo.

"Showbiz" er NRKs versjon av den nederlandske seersuksessen «The singing office». Seerne kan vente seg både latter, glede og skuffelser - og mye underholdning. Mange medarbeidere blomstrer opp ved å være i rampelyset!

Sju bedriftslag i finalen
Christine Koht og Klaus Sonstad besøker en bedrift hver i hvert program. Gjennom auditions velger programlederne ut fem representanter fra "sin" bedrift, og de fem danner lag. Lagene flytter inn på hotell og får øve med sangpedagog, instruktør og koreograf i to dager.

Klaus Sonstads utvalgte møter deretter Christine Kohts utvalgte. De to lagene stiller til dyst på scenen i nærvær av publikum og dommere. Dommerne stemmer over hvem de synes utførte sang- og dansenummeret best, og det kåres et vinnerlag som går videre til finalen.

Når den store finalen endelig står for døren, er det i alt sju bedrifter som skal konkurrere om heder og ære på Sentrum Scene.

Kveldens program
I kveldens program besøker Christine flyselskapet Norwegian, mens Klaus drar til båtselskapet Color Line. Det er med stor innlevelse og masse entusiasme de to programlederne får de ulike deltakerne til både synge og danse.

Programlederne har med seg akkompagnatører, og musikerne har et flott repertoar å hente fram til de som tør prøve seg.


NRK Underholdning
Prosjektleder: Ida Simonsen, 90972437
Programledere: Christine Koht og Klaus Sonstad
Hovedproducer: Kim Strømstad
Pressekontakt: Karoline Berg, 90108954/23049486
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside