Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 3. juli 2004 kl 22.25 Store Studio nachspiel

Filmnachspiel

Anne Lindmo og Per Sundnes inviterer til nachspiel med Kaada og Hans Petter Moland. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Anne Lindmo og Per Sundnes inviterer til nachspiel med Kaada og Hans Petter Moland. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Kveldens nachspiel er viet de filminteresserte. Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av regissør Hans Petter Moland og filmmusikk-skaper Kaada.

Hans Petter Moland fikk mye oppmerksomhet under filmfestivalen i Berlin tidligere i år. Mest på grunn av sin siste film, "The Beautiful Country", men også fordi han begynte å gråte da han fikk ros fra en journalist under pressekonferansen til filmen. I Store Studio nachspiel forteller Moland blant annet om samarbeidet med kjente amerikanske skuespillere, og om at det ikke bare var han som gråt i Berlin…

Filmmusikk
Sammen med Moland kommer en av Norges mest kritikerroste musikere og komponister, Kaada. Han har skrevet filmmusikken til en rekke av de mest kjente norske filmene de siste årene og gitt ut flere plater. I kveld spiller han live i Store Studio.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke er blitt vist på tv tidligere.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,

Kaada spiller live i Store Studio i kveld. (Foto: NRK)

Anne Lindmo og Per Sundnes vier kveldens nachspiel til norsk film. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
LENKER
  • Les mer om Store Studio