Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 2. august 2000 kl 20.00 Vi er Vål'enga

Vi er Vål\'enga (ttv)

NRK1 onsdag 2. august kl 20.00
Vi er Vål\'enga (2:8)

På danmarkstur med fotballgutta

Det er klart for årets høydepunkt sosialt sett for Daniel, Chris, Yassir, Jonas og Mads på Vålerengas guttelag. De skal til Danmark for å spille turnering, og vi følger med.

Sammen med trenerne Stein og Hans Wilhelm reiser guttene til Danmark for å spille turnering, en årlig foreteelse for Vålerengas guttelag. Det som venter dem der, er et relativt hardt turneringsprogram med mange kamper, men som seg hør og bør blir det også tid til sosiale aktiviteter.

Fotballcupen i Danmark kryr av spillere, og blant deltakerne er det selvfølgelig også en god del jenter. Dette går ikke upåaktet hen blant våre fem pubertetsgutter, og noen av dem våger seg ut på sjekkefronten.

For enkelte byr det seg også en mulighet til å smake på det danske ølet, noe som ikke faller i særlig god jord hos trenerne Stein og Hans Wilhem.

Turneringsspill betyr mange kamper på få dager. Dermed får flere av spillerne prøve seg ute på banen. Det kan kanskje bety at det blir rom for Mads i førsteelleveren i løpet av danmarksturen.

Virkelighetsdrama
Fotballklubben Vålerenga er en eksotisk fargeklatt i norsk idrett. I denne klubben finner vi bokstavelig talt all verdens motsetninger.

Vi følger fem 16 år gamle gutter i tykt og tynt på fotballbanen, hjemme, på skolen og blant kameratene i gata.

De fem guttene spiller seg selv, og kamera har fulgt dem overalt. Situasjoner, reaksjoner, samtaler, trening og alt annet er \"live\" og skjedde akkurat slik vi får se det. Med andre ord et ekte virkelighetsdrama.

NRK1 onsdag kl 20.00
Tidligere sendt 13.1.00

Bilder er lagt ut på program 1, 26. juli

Norsk dokumentarserie
Samproduksjon mellom NRK Underholdningsavdelingen og Rubicon
Prosjektleder: Ivar Ragne Jenssen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18