Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. august 2002 kl 23.15 Nattkino: Nattkino: Tre er ein for mykje

Den vanskelige kjærligheten

Vil Rosie (Dervla Kirwan) som er gift, la seg friste av franskmannen Benoit (Yvan Attal)?
Vil Rosie (Dervla Kirwan) som er gift, la seg friste av franskmannen Benoit (Yvan Attal)?
Rosie og Vincent ønsker seg barn etter fire års ekteskap. Men barnet lar vente på seg, og de begynner begge å gå lei hele babyprosjektet. Så dukker plutselig Rosies gamle brevvenn opp…

Vincent synes Rosies franske og ukonvensjonelle venn, Benoit, ikke kunne ha kommet på et verre tidspunkt. De er begge slitne av alle forsøkene på å få Rosie gravid. Regelmessige legebesøk, stadige temperaturmålinger og sex etter en skjematisk timeplan har tatt brodden av den en gang så stormende forelskelsen, og nå ser Rosie ut til å trives svært så godt i Benoits selskap. Alt for godt mener Vincent, som bestemmer seg for å gjøre noe før det er for sent.

”Tre er ein for mykje” (”With or Without You”) er en ærlig, morsom og sexy historie fra Belfast om hvor vanskelig det kan være å ta vare på kjærligheten når hverdagene blir for mange og motgangen for stor.

Britisk romantisk komedie fra 1998
Originaltittel: With or without You
Regissør: Michael Winterbottom
I rollene: Christopher Eccleston, Dervla Kirwan, Yvan Attal, Julie Graham, Alun Armstrong
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 78 53

Bilde
1 Vil Rosie (Dervla Kirwan) som er gift, la seg friste av franskmannen Benoit (Yvan Attal)? Svaret får du i ”Tre er ein for mykje”.
2 Rosie (Dervla Kirwan,t.v.) setter for stor pris på franskmannen Benoit (Yvan Attal, t.h.), mener ektemannen Vincent (Christopher Eccleston, midten) i den britiske filmen ”Tre er ein for mykje”.