Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 17. mars 2011 kl 20.15 Nummer 1

Boksetrening med VM-mester!


Åtte gutter og tre jenter er blitt plukket ut til å kjempe om tittelen "Norges største keepertalent". De er nå blitt sendt på treningskamp på Helgelandsmoen, hvor boksemester Cecilia Brækhus står klar til å ta i mot dem.

De tidligere landslagspillerne Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og setter de unge på harde prøver. Trenerne har blant annet invitert VM-mester Cecilia Brækhus som skal gi deltakerne et lynkurs i boksing. De unge keepertalentene må sparre mot hverandre, og det går hardt for seg.

Om serien
40 av landets største keepertalenter er blitt til åtte gutter og tre jenter mellom 15 og 17 år. I ukene fremover skal de bo, trene og konkurrere på Helgelandsmoen. De skal kjempe om å bli kåret til Norges største keepertalent, og bare én kan vinne. Premien er et treningsopphold hos en av verdens mest berømte fotballklubber – FC Liverpool.

Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og har ansvaret for det sportslige opplegget. Deltakerne må gjennom flere treninger hver, i tillegg til å bli satt på harde utfordringer. Hvor lenge hver deltaker får være med i konkurransen, avhenger av talent, oppførsel og innsats. En etter en vil deltakerne bli eliminert og til slutt vil det stå igjen en vinner – nemlig Norges største keepertalent!

Norsk underholdningsserie i 10 deler (2010)
Programleder: Harald Thingnes
Produsert av: Eyeworks Dinamo for NRK
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900