Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 13. november 2006 kl 23.10 Store studio

Nordstoga, gjenforening og trendy stripp

Anne Lindmo og Per Sundnes er programledere i Store studio. (Foto: Fredrik Arff)
Anne Lindmo og Per Sundnes er programledere i Store studio. (Foto: Fredrik Arff)
Odd Nordstoga, forfatter Ragnar Hovland, gjenforente 90-tallshelter og burlesque! Det høres kanskje ut som en salig blanding, men det er akkurat det du får servert i Store studio i kveld.

Odd Nordstoga har tatt platekjøperne med storm, men opplever å bli boikottet av de aller fleste radiostasjonene. I kveld kommer han til Store studio både for å synge og snakke. Med seg har han Ragnar Hovland, som har skrevet flere av sangtekstene hans. Hovland er i tillegg aktuell med ny bok, oppvekstromanen "1964".

Per Sundnes har truffet gamle helter som har kommet sammen igjen. Både Take That og All Saints solgte millioner av plater på 90-tallet, kranglet så busta føyk og ble til slutt oppløst. Nå er de gjenforent, og det forteller de om i Store studio i kveld.

Stripping med stil
Burlesque het det da kvinner strippet i gamle dager. De siste årene har flere amerikanske artister, som Dita von Teese og The Pussycat Dolls, relansert fenomenet med en retro-preget og kultivert form for striptease. Nå har trenden kommet til Norge med The Fleshoticas. Burlesque-danser Mari Sletten kommer til Store studio for å forklare den nye trenden.

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er fremdeles programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2006)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt:Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no