Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 10. mars 2003 kl 19.30 Jobbfeber

Ikke gjør som mora di sier!

Thomas Aune og Heidi Lundbakk er programledere i Jobbfeber (NRK-foto: Ole Kaland)
Thomas Aune og Heidi Lundbakk er programledere i Jobbfeber (NRK-foto: Ole Kaland)
Tør å tenke utradisjonelt - selv om moren din er lege, må ikke du nødvendigvis bli det samme! Dette er oppfordringen programlederne Thomas Aune og Heidi Lundbakk gir alle ungdommer i ”Jobbfeber”. Gjennom sju programmer presenteres både velkjente og mer ukjente yrker.

Hva skal du bli når du blir stor? er et spørsmål de fleste må forsøke å svare på minst én gang i livet. Jo mer du vet, jo enklere er det å finne et yrke du virkelig liker og kan trives med. Det finnes hundrevis av spennende jobber, og ikke alle er like kjente.

”Jobbfeber” retter seg mot ungdom mellom 13 og 20 år. I første del av serien skal det handle om yrker som har med reising å gjøre. Blant yrkene som presenteres, er flyger, flygeleder, flymekaniker, togsjef, lokfører, kokk, stuert, styrmann og maskinist.

Nettsatsing
”Jobbfeber” følges opp på internettsiden www.jobbfeber.no. Her kan du selv finne alle detaljer om yrkene som presenteres i tv-serien, i tillegg til informasjon om over 600 andre yrker.

Dessuten inneholder sidene stoff om arbeidsforhold, inntekt, studiesteder, fremtidsutsikter og tips om hvor du kan hente enda mer informasjon. Du kan også laste ned og se tv-serien om igjen.

Samproduksjon med Laterna Magica
Programledere: Thomas Aune og Heidi Lundbakk
Producer: Henrik Roaldsnes
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96


LENKER
  • www.jobbfeber.no