Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 2. september 2001 kl 08.00 Stå opp!

Søndagsmorgen med Marianne

Marianne Furevold er klar for tidlige søndagsmorgener i
Marianne Furevold er klar for tidlige søndagsmorgener i "Stå opp". (NRK-foto: Anne-Liv Ekroll)
Det blir tidlig opp for Marianne Furevold utover høsten. Hver søndag morgen skal hun være sammen med små og store som vil hygge seg før frokost. I ”Stå opp” skal hun reise omkring og møte barn og unge som viser henne hva de holder på med og hva de er opptatt av.

Og det er en forventningsfull Marianne som skal lage tv utenfor studio. Tidligere har hun blant annet ledet barneprogrammet ”Huset med det rare i” på NRK1, som stort sett var studioopptak. Nå er det full fart ut i felten for å finne de gode historiene.

- Det er de unges aktiviteter som skal stå i sentrum, og det er viktig at det vi finner på er på deres premisser, sier hun. - Vi har lyst til å ha det moro, samtidig som vi kanskje kan lære litt av hverandre.

Spøkelsesjakt
”Stå opp” inneholder også to faste serier. Den nye spøkelsesserien ”Uhu” blir sendt i reprise, og den allerede kjente serien ”Dyra i hjorteparken” har fått sin faste plass.

Ellers kan Marianne røpe litt av sine egne planer. - I første program skal jeg løpe rundt i Saxegården i Oslo og jakte på spøkelser, og søndagen etter befinner jeg meg på Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival. Så det er mye gøy i vente, lover hun.

Egenprodusert barneprogram
Programleder: Marianne Furevold
Prosjektleder: Dieter Kratz
Pressekontakt: Elisabeth Burø, 23049841

Bilde
Marianne Furevold er klar for tidlige søndagsmorgener i ”Stå opp”. (NRK-foto: Anne-Liv Ekroll)