Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. desember 2005 kl 18.30 Amigo

Spenstig spørrelek fra studio

Programleder Stian Barsnes Simonsen sammen med Victoria Spanthus, Christiane Ellefsen, Frida-Elise Andreassen, Erik Nordnes Einum og Patrick Dahl. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Programleder Stian Barsnes Simonsen sammen med Victoria Spanthus, Christiane Ellefsen, Frida-Elise Andreassen, Erik Nordnes Einum og Patrick Dahl. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld møtes 12-åringer fra Horten, Myre og Bergen til dyst hos Stian Barsnes Simonsen. Hvilket radarpar går av med seieren – og hvor stor blir premien? Alvoret til tross: Det blir mye fleiping, sang og lek underveis!

Victoria Spanthus og Christiane Ellefsen fra Horten skal konkurrere mot Frida-Elise Andreassen og Inger Lise Hellesvik fra Myre, og Erik Nordnes Einum og Patrick Dahl fra Bergen.

Og som alltid får Stian selvfølgelig hjelp i studio av assistentene sine, Lena Hjelmås, Kasper Skovli Botnen og Mariana Slåttøy.

Om programmet
Amigo er et gameshow hvor tre lag deltar. Hvert lag består av to venner, og alle deltakerne er 12 år gamle.

Gameshowet er i tre deler. I den første delen skal lagene svare på spørsmål. De to lagene som svarer best, går videre til neste runde. Her får de bryne seg på fysiske utfordringer, og bare ett lag går videre.

I den tredje og siste delen skal laget som har vunnet, svare på spørsmål for å få en best mulig premie: Det er jo forskjell på å vinne en tur i skogen og en bytur til utlandet!

Og hvem vet, kanskje noen av deltakerne også får seg en overraskelse…?

Amigo er et konsept utviklet av Nordvisjonen, og har blitt sendt både på danske DR og svenske SVT.

Egenprodusert gameshow for barn og unge
Programleder: Stian Barsnes Simonsen
Assistenter: Lena Hjelmås, Kasper Skovli Botnen og Mariana Slåttøy
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
LENKER
  • Les mer: www.nrk.no/amigo/