Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 28. mars 2006 kl 22.10 City of Men

Farlige forbindelser

Acerola (Douglas Silva) og Laranjinha (Darlan Cunha) vokser opp i Rio de Janeiros beryktede slum. (Foto: 02 Filmes)
Acerola (Douglas Silva) og Laranjinha (Darlan Cunha) vokser opp i Rio de Janeiros beryktede slum. (Foto: 02 Filmes)
Acerola blir overrasket da han oppdager at søsteren har blitt kjæreste med Deco, den store narkotikalangeren i nærmiljøet. Han prøver å overbevise henne om hvor farlig det er, helt til han oppdager alle godene han selv får på grunn av forholdet.

Deco behandler nemlig "svogeren" med all respekt, og det smitter av i nærmiljøet. Plutselig har Acerola fått en mye høyere status enn tidligere, og det går så absolutt til hodet på ham. Men så gjør Deco og søsteren det slutt…

Om serien
Produsentene bak suksessfilmen "City of God" står bak denne serien, som har vakt stor begeistring i Brasil. I sentrum står Rio de Janeiros beryktede favela og to 13 år gamle gutter som vokser opp i det livsfarlige slumområdet. Blant problemene de to må hanskes med, er evig pengemangel og lokale narkolangere. Og det er i tillegg til alt annet som hører med når man er tenåring…

Skuespillerne i hovedrollene, Darlan Cunha som Laranjinha og Douglas Silva som Acerola, spilte begge i filmen "City of God". Douglas Silva hadde rollen som "Knerten", den psykopatiske barnemorderen som vokser opp til å bli gangsterlederen "Småen".

De to guttene har også spilt hovedrollene i den prisbelønte kortfilmen "Golden Gate", som heter "Palace II" på portugisisk.

Brasiliansk dramaserie i fjorten deler (2003)
Produsent: 02 Filmes
Originaltittel: Cidade dos Homens
Episodetittel: The Man’s Brother-in-law/ O Cunhado do Cara
Regi denne episode: Katia Lund og Paulo Lins
Med: Darlan Cunha (Laranjinha), Douglas Silva (Acerola) m.fl
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252