Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. januar 2007 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

I lordens skog

Dramatisk forfølgelse i politibil med Rob Walker (Jonathan Kerrigan) og Phil Bellamy (Mark Jordon). (Foto: Granada International)
Dramatisk forfølgelse i politibil med Rob Walker (Jonathan Kerrigan) og Phil Bellamy (Mark Jordon). (Foto: Granada International)
Tante Peggy er som vanlig ute på en stram line, denne gangen havner hun i trøbbel under krypskyting i lordens skog. Overbetjent Miller roter det som vanlig til når lord Ashfordly kaller på ham.

Peggy er ikke alene om å jakte på lordens harer, og noen ungdommer som er ute i samme ærend, dytter henne ned i en stor grop. Lord Ashfordly hører at hun roper på hjelp og tilkaller politiet. Overbetjent Miller gir full gass da han får øye på ungdommene i en bil, men krasjer politibilen i en mur.

Konstablene Rob og Bellamy fortsetter forfølgelsen og setter fast et par av ungdommene. Men lederen for dem unnslipper, og jakten på enda en bil går videre.

Peggy mot lorden
Tante Peggy klarer på sin side å grave fram en sakfører og en gammel lov som sier at hun har krav på erstatning fra lorden etter å ha blitt skadet pga. overfall i hans skog. Men skaden er ikke verre enn at Peggy stadig løper omkring ute. Har hun fortsatt en sak mot lorden?

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: "Miller's Tale"
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no

LENKER
  • Mer om serien