Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 11. november 2002 kl 22.25 Linda Green

Forvandling fryder

Linda (Liza Tarbuck) trøster sin gamle venn Pete (David Morrisey). (Foto: BBC)
Linda (Liza Tarbuck) trøster sin gamle venn Pete (David Morrisey). (Foto: BBC)
Etter at Pete har gjort det slutt med kjæresten sin, trenger han trøst. Og Linda står parat. Etter hvert får hun et annet syn på sin gamle kamerat, som hun hittil ikke har orket å ta i med ildtang.

Pete har langt hår og heller dårlig klessmak, og Linda har alltid syntes at kameraten er et mislykket individ. Men utseendet kan bedra, og etter en interessant samtale om Petes seksuelle teknikker, begynner Linda å se på ham med andre øyne.

Meget diskré setter hun i gang med å forandre Petes utseende. Hun tar ham med på shopping og får håret hans klippet. Til slutt er han forvandlet til en så stilig type at Linda slett ikke har noe i mot å krype til køys med ham…

Om serien
Denne britiske komiserien er full av varm humor i beste Bridget Jones-stil. Hovedpersonen Linda Green befinner seg tidlig i 30-årene og er på jakt etter Den Rette. Hun er selvsikker, morsom og flørtete. Om dagen jobber hun i en bilforretning og selger finansieringsløsninger. Men det er om kvelden hun er i sitt rette element – nemlig bak mikrofonen i den lokale klubben!

Linda koser seg sammen med vennene sine og lever et bekymringsfritt liv - bortsett fra når det gjelder menn. Hun gjør alltid den samme tabben og tror det er Mr. Right som har banket på døren hennes. Og hver gang hun åpner døren, resulterer det i et komplett følelsesmessig kaos.

Britisk komiserie
Originaltittel: ”Linda Green”
Produksjon: A Red Production for BBC Worldwide Ltd.
I rollene: Liza Tarbuck (Linda Green), Christopher Eccleston (Tom Sherry/Neil Sherry), Claire Rushbrook (Michelle Fenton), Sean Gallagher (Jimmy McKenzie), Daniel Ryan (Darren Alexander)
Regi: Sydney Macartney, Bery Richards.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36


Bilde
Linda (Liza Tarbuck) trøster sin gamle venn Pete (David Morrisey). (Foto: BBC)
Linda (Liza Tarbuck) ordner opp. (Foto: BBC)


LENKER
  • Hjemmeside