Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. november 2008 kl 23.25 Si at du elsker meg

Mister munn og mæle

Palek (Adam Scott) får vite at han skal bli far. (Foto: HBO)
Palek (Adam Scott) får vite at han skal bli far. (Foto: HBO)
Da Carolyn forteller Palek at hun endelig er blitt gravid, vet han ikke hva han skal si. Stum blir også Katie da hennes ti år gamle datter begynner å spørre om sex.

Fortsatt sjokkert etter datterens uventede framstøt, søker Katie råd hos en venninne. Palek finner ut at han trenger hjelp, og bestiller time hos samlivsterapeuten, dr. May, uten Carolyn.

Som far, så sønn?
I terapitimen innrømmer Palek at han er redd for å gjøre det samme som sin egen far, nemlig å forlate mor og barn. Da han senere spør Carolyn om hun kan være med til dr. May for å snakke om problemet, får han klar beskjed om å ordne opp i dette selv.

Nick blir kastet ut av leiligheten sin og søker tilflukt hos Jamie. Dette ender i krangler både i og utenfor senga. Når Nick forteller at han elsker henne, er det Jamies tur til å miste munn og mæle.

Om serien
I denne amerikanske dramaserien følger vi tre par som går til den samme samlivsterapeuten, Dr. May Foster. Det eldste paret, David og Katie, er gift og har to barn, men de har ikke hatt sex på over et år. Carolyn og Palek, som er i 30-årene, sliter med å bli gravide og har gjort sex til en plikt. Det yngste paret, Hugo og Jamie, klarer knapt å holde fingrene fra hverandre, men har vanskeligheter med å binde seg til hverandre og bryter forlovelsen.

Kvinnen som skal rådføre de tre parene i samlivets mange utfordringer, spilles av den amerikanske skuespilleren Jane Alexander. I rollen som hennes ektemann Arthur, finner vi David Selby, som mange vil kjenne igjen som Richard Channing i "Falcon Crest".

Amerikansk dramaserie i ti deler (2007)
Originaltittel: Tell me you love me, series 1
Produsert av: Minotaur International Ltd.
I rollene bl.a.: Jane Alexander (May Foster), David Selby (Arthur), Michelle Borth (Jamie), Luke Farrell Kirby (Hugo), Ally Walker (Katie), Tim DeKay (David), Sonya Walger (Carolyn), Adam Scott (Palek)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01 silje.marie.lien@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.noLENKER
  • Les mer