Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 9. august 2000 kl 20.00 Vi er Vål'enga

Vi er Vål\'enga (ttv)

NRK1 onsdag 9. august kl 20.00
Vi er Vål\'enga (3:8)

Dugnadsjobbing for guttelaget

Sist vi fulgte fotballguttene Mads, Yassir, Daniele, Chris og Jonas spilte de turnering i Danmark. I kveldens episode er de med på dugnad i forbindelse med turneringen Fargerik Fotball \'99 som Vålerenga selv arrangerer.

Fargerik Fotball er en turnering først og fremst for yngre barn, såkalte miniputter på fotballspråket. Det er altså ikke en turnering der våre fem gutter deltar, men de hjelper klubben sin med arrangementet.

Yassir som er guttelagets store talent, får æren av å overrekke blomster til dronning Sonja som kommer for å åpne turneringen. Det betyr store forberedelser før det hele skal skje.

Kveldens episode handler om mer enn fotball. Våren er i anmarsj, og det nærmer seg årets store begivenhet for ungdommen i Oslo - arrangementet Hyperstate i Oslo Spektrum.

Virkelighetsdrama
Fotballklubben Vålerenga er en eksotisk fargeklatt i norsk idrett. I denne klubben finner vi bokstavelig talt all verdens motsetninger.

Vi følger fem 16 år gamle gutter i tykt og tynt på fotballbanen, hjemme, på skolen og blant kameratene i gata.

De fem guttene spiller seg selv, og kamera har fulgt dem overalt. Situasjoner, reaksjoner, samtaler, trening og alt annet er \"live\" og skjedde akkurat slik vi får se det. Med andre ord et ekte virkelighetsdrama.

NRK1 onsdag kl 20.00
Tidligere sendt 20. januar

Bilder er lagt ut på sendingen 26. juli

Samproduksjon mellom NRK Underholdningsavdelingen og Rubicon
Prosjektleder: Ivar Ragne Jenssen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18