Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 1. august 2001 kl 22.30 Absolutt fabelaktig

Ingen smålige hensyn


Er de ikke absolutt fabelaktige? Vi tenker på våre to nye venninner Edina og Patsy som med den største selv-følgelighet dominerer sine omgivelser og ikke tar noen smålige hensyn.

Havner de i Stortingets spørretime? Hva gjør Kristelig
Kringkastingslag? Bør Bellona ta affære? Med britisk ironi, franske landbruksprodukter og amerikanske filtersigaretter tar Edina og Patsy seg til rette i verden. Moralen er rett og slett at det er morsommere å være amoralsk enn dobbeltmoralsk!

I kveldens episode av den absolutt politisk ukorrekte
komiserien "Absolutt fabelaktig" lider Edina under enhver kvinnes tyngste lodd, nemlig vekten! Intet skal være uprøvd i kampen mot kiloene, selv om det betyr at alt moro her i verden må vike. Venninnen Patsy prøver med ustø stilett-skritt å hjelpe mellom sminkeøktene og filtersigarettene.

Belag deg på en "Absolutt fabelaktig" halvtime med intens aktivitet i to kvinners autentiske kamp mot sin største fiende. Fornuftige slanketips får du garantert ikke.

Troverdig
"Abfab", som hysteriske tilhengere og kjennere kaller "Absolutt fabelaktig", er skrevet av Jennifer Saunders som meget troverdig spiller Edina. Patsy spilles ikke mindre troverdig av underskjønne Joanna Lumley som bare ved sin tilstedeværelse setter nye standarder for hvordan en kropp skal være kledd. "Det er så lite som skal til" er således aldeles ikke våre to bestevenninners
motto!

Innkjøpt underholdning
Ansvarlig: Niels Bierge
Pressekontakt:Anne Bekkevold, 23 04 89 56

Bilde
Stakkars Edinas datter Saffron får alltid gjennomgå av moren sin.