Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 25. mai 2004 kl 20.05 Whoopi

Pratmakeren og presidenten

Møter Bush – snakkemaskinen Mavis (Whoopi Goldberg) tar innersvingen på president Bush i ukens episode av
Møter Bush – snakkemaskinen Mavis (Whoopi Goldberg) tar innersvingen på president Bush i ukens episode av "Whoopi". (Foto: Carsey-Werner-Mandabach Distribution)
Kommer snakkemaskinen Mavis Rae, hotelleier på Manhattan og midtpunkt i komiserien "Whoopi", til å la seg overbevise da hun støter på president Bush?

Steve Bridges gjør en gjesteopptreden som USAs president i denne episoden av "Whoopi". Da Bushs bilkortesje gjør en kort stopp utenfor Lamont Hotel, kan ikke Mavis dy seg.

Hun slenger med leppa til USAs øverstkommanderende!

Presidenten er fan
Bush både vet hvem Mavis er og er selv en ihuga fan av sangerinnen. Veien er derfor ikke lang til en personlig forespørsel fra presidenten om Mavis har anledning til å møte ham.

Noe må selvfølgelig gå galt, og gjør det til de grader da Mavis trekkes med på en sammenkomst i regi av det republikanske partiet. Hun røyker som en skorstein, drikker som en svamp og slenger med leppa i kjent stil. Det må bli bråk!

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Sendes også torsdag i samme kanal.

Innkjøpt komedie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Originaltittel: "Whoopi", serie 1, i kveld: "The Vast Right Wing Conspiracy"
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Les mer
Les merLENKER
  • Les mer 
  • Les mer