Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 27. juli 2004 kl 20.55 Kalde føtter

Ny leieboer og nytt barn

Jo (Kimberley Joseph) forsøker å få guttene i form
 (Foto: Granada)
Jo (Kimberley Joseph) forsøker å få guttene i form (Foto: Granada)
Når David endelig flytter ut, får Pete en ny leieboer, den unge aerobic-instruktøren Jo. Pete blir forelsket i Jo som forsøker å få guttene i form ved hjelp av aerobictimer på kontoret. Samtidig stikker Rachels graviditet kjepper i hjulene for adopsjonen av Laura.

Den nye leieboeren vekker sterke følelser hos husverten Pete, og han blir mer og mer fristet til å røpe følelsene sine for henne. Etter å ha fått hjelp av Pete til å starte aerobic-timer i lunsjen på kontoret hans, finner Jo tonen med Petes veltrente kollega Suggs.

Rachel og Adam vil fremdeles adoptere sju år gamle Laura, men adopsjonskontoret nekter å fortsette prosessen siden de selv venter barn.

David har flyttet hjem til Karen, som har funnet ut at hun har mye til felles med sin nye sjef - de er begge alkoholikere.

Om serien
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med sesong 3, 4 og 5 av den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet 4
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Regi, ep. 1-3: Tim Whitby, 4-6: Paul Kousoulides og 7-8: Cairan Donnelly
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Hilde Ljøen(23 04 72 36)