Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 30. mars 2011 kl 20.00 Dating i mørket - UK

Sterke forbindelser og spenning


Sterke forbindelser utvikler seg blant deltakerne i mørket, og spenning oppstår når to kvinner ønsker seg den samme mannen. Deltakerne imponerer hverandre med muskler, jetsett-liv, vitser og pølse.

Når de endelig får se partneren de har valgt i lyset for første gang, dukker blandede følelser opp. Noen er glade, noen er usikre men andre er lite imponerte over utseendet til partneren. Var forventingene for høye?

Deltakerne:
Caroline, 33, Grunnskolelærer fra Leeds
Nadia Etienne, 30, arbeidsløs flyvertinne fra Felthorne
Zoe, 35, leder for en rockeklubb, fra Mansfield
Jason Barr, 35, DJ / arrangør / musikkprodusent fra Blackpool
Jacek Jagodka, 30, personlig trener / modell fra London (oppvokst i Polen)
James Byard, 31, annonsering / reklame, fra London

Om serien
I den britiske versjonen av "Dating i mørket" er opplegget er det samme som den norske varianten: Tre menn og kvinner blir kjent med hverandre i stummende mørke før de til slutt får se hverandre. Vil den endelige avsløringen påvirke relasjonen de har fått? Hvor mye teller kjemi, og hvor mye har utseendet å si?

Serien er på i alt åtte programmer, og i hvert program møter vi tre unge kvinner og menn som ønsker seg en kjæreste. De bor i hver sin leilighet i det samme huset mens de dater hverandre, men de får bare møte hverandre i et bekmørkt rom hvor de blir filmet med infrarøde kameraer. Her prøver de famlende å bli kjent med det som kanskje er drømmekvinnen eller –mannen.

Deltakerne får først møte hverandre på en gruppedate, deretter møter de den personen som de passer best sammen med ifølge en psykologisk og sosiologisk test. De går på en siste runde med dating før de bestemmer seg for hvem de vil se. Etter å ha sett sin utvalgte, kan de velge om de vil treffe hverandre igjen i huset eller gå. Vil sympatien de har fått for hverandre påvirke det faktum at de kanskje ikke ser ut som drømmedamen eller –mannen?


Britisk realityserie i åtte deler
Originaltittel: Dating in the Dark, UK
Kontaktadresse for tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte tlf 815 65 900