Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 22. desember 2004 kl 20.35 God morgen, Miami

Victoria på sin post

Jake (Mark Feuerstein) og Victoria (Tiffani Thiessen) i
Jake (Mark Feuerstein) og Victoria (Tiffani Thiessen) i "God morgen, Miami". (Foto: Warner Bros. TV)
Victoria representerer eierinteressene i frokost-tv-showet "God morgen, Miami" og har i hele sin tid lagt seg opp i det meste. Nå har staben fått nok.

Etter Victorias sjofle opptreden i forbindelse med reportasjen fra Everglades der helikopteret med reporteren Dylan krasjlandet, vil staben kvitte seg med henne. Victoria har fått reisepass, men nekter å forlate premissene og blir på sin post. Hver dag kommer hun på jobben, noe som irriterer alle.

Da er det programverten Gavin tar et alvorsord med henne. Og Victoria reagerer med å drikke seg full, noe som går inn på Gavin som forsøker å trøste henne.

Fra hjemmefronten
På hjemmefronten har Jake og Dylan, kolleger og samboerpar, begynt å få vanskeligheter. Dylan får ikke sove i samme seng som Jake, og han bøter på problemet ved å kjøpe en kjempesvær seng slik at det blir nok plass. Dylan får riktignok sove, men begynner å snorke. Dermed er det Jakes tur til å ligge våken.

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig "God morgen, Miami".

Produsenten heter Jake Silver og blir forelsket i og samboer med showets søte frisør, Dylan Messinger. Men hvor lenge vil forholdet vare? Lenge tydeligvis – Dylan er nå forfremmet til reporter i programmet.

Med på kjøpet får Jake en svært tidskrevende stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Amerikansk komiserie (2003)
Originaltittel: Good morning, Miami (sesong 2)
Kveldens episode: Victoria's Secret
Med: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns, Matt Letscher og Constance Zimmer
Produsert av: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57