Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 10. mai 2006 kl 23.15 Lydverket live: Audioslave fra Quart

Tungt og tøft fra Quarten

Audioslave fra Quart: I kveld kan du lade opp til festivalsommeren med høydepunkter fra Audioslaves konsert på Quartfestivalen i fjor. (Foto: audioslave.com)
Audioslave fra Quart: I kveld kan du lade opp til festivalsommeren med høydepunkter fra Audioslaves konsert på Quartfestivalen i fjor. (Foto: audioslave.com)
Tung, tøff og melodisk rock, allsang, samt en supergruppe i storslag - dette er stikkordene for Audioslave sin fantastiske konsert på Quartfestivalen i fjor sommer. I kveld i Lydverket Live får du høydepunktene fra denne konserten hvor både Audioslave sine egne hits kom som perler på en snor iblandet de beste låtene til både Rage Against The machine og Soundgarden.

Bendiksbukta var fylt til randen av folk som ivret etter å se om konstellasjonen vokalist Chris Cornell fra Soundgarden backet av gitaristen, bassisten og trommisen fra tidligere Rage Against The Machine, kunne levere varene minst like bra som de bandene de stammet fra. Og det gjorde de til fulle!

Om Lydverket
I Lydverket får du artistportretter, dokumentarer og temasendinger - og færre korte reportasjer. Mona B. Riise er programleder.

Blant annet får du fortsatt musikkanbefalinger i Lydverket, og kan bli med redaksjonen på flere dypdykk i noe av alt det deilige populærmusikken har å by på.

Egenprodusert musikkmagasin fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf 815 65 900, info@nrk.no


Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer: