Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 29. mai 2009 kl 21.00 John frå Cincinnati

Talentjegeren

Agenten Linc (Luke Perry) er oppsatt på å få en kontrakt med det unge surfetalentet Shaun Yost. (Foto: HBO)
Agenten Linc (Luke Perry) er oppsatt på å få en kontrakt med det unge surfetalentet Shaun Yost. (Foto: HBO)
Agenten Linc hadde kontrakt både med far og sønn Yost den gang de var på topp som surfere. Nå er han igjen på talentjakt, og denne gang er det 13 år gamle Shaun han er ute etter. Men Mitch vil ikke la ham komme i nærheten av barnebarnet.

Mitch mener at Linc har hovedskylden for at sønnen Butchie havnet på skråplanet og nå er narkoman. Derfor ignorerer han Lincs forsikringer om at noe lignende aldri vil skje igjen.

I stedet forsøker Linc å infiltrere familien Yost ved hjelp av en vakker ung kvinne, Cass, som utgir seg for å være filmskaper.

Samtidig våker Butchie opp på et motell sammen med sitt merkelige, nye bekjentskap, John fra Cincinnati. Og Shaun deltar i en surfekonkurranse med sjokkerende utfall.

Om serien
Dramaserien "John frå Cincinnati" kommer fra den amerikanske suksessprodusenten HBO. I den søvnige kystbyen Imperial Beach i California møter vi familien Yost. Den består av tre generasjoner surfere som har havnet på siden av samfunnet.

Den eldste, Mitch, var i sin tid en legendarisk surfehelt, men har nå isolert seg fullstendig. Sønnen Butchie har det gått virkelig galt med. Han er nå en sprøytenarkoman som driver dank. Hans 13 år gamle sønn, Shaun, er nok et stortalent på surfebrettet. Bestemoren hans, Cissy, tar seg av karrieren hans.

Så dukker en mystisk skikkelse opp i byen. Han kaller seg John fra Cincinnati, og skaper mystikk og magi i den lille byen.

Amerikansk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: John from Cincinnati
Produksjon: HBO (2007)
I rollene: Bruce Greenwood (Mitch), Rebecca De Mornay (Cissy), Brian Van Holt (Butchie), Austin Nichols (John), Greyson Fletcher (Shaun) m.fl.
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer