Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 29. august 2006 kl 23.10 Evig ung

En ny fase

Jon (William Ash).(Foto: BBC)
Jon (William Ash).(Foto: BBC)
Jon ble ringt opp og bedt om å komme hjem på grunn av husbråk da datteren Katie hadde party. Da han forlot nattklubben, ble Tina igjen sammen med vennen Stephen. På veien hjem havnet hun i en bilulykke.

Tina viser seg ikke å stå det over, og en ny fase begynner i Jon og Katies liv. Selv om Tina er død, virker Jon overdrevent kvikk.

Paul eller Andy?
Paul har hatt et godt øye til Carls halvsøster Jane siden hun flyttet inn hos sin bror. Men legger ikke Paul merke til hvor distré Jane blir hver gang Andy dukker opp?

Emma føler at hun ikke kommer noen vei i livet, så hun sier opp som sykepleier og satser på å få barn med Carl.

Mer om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Britisk dramaserie i 11 deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 2)
Produsert av: RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside 
  • Les mer