Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. april 2002 kl 22.30 Hett rundt ørene på Ruby

Ruby Wax er tilbake

Ruby Wax er på farten igjen. (Foto: BBC)
Ruby Wax er på farten igjen. (Foto: BBC)
Hun er damen som har fått titte i Fergies undertøyskuffer, fått Imelda Marcos til å synge, og som har simulert knivdrap sammen med OJ Simpson. Ruby Wax er på farten igjen med nye krumspring, og i denne runden møter hun blant andre fotballstjernen Emmanuel Petit, drar til Bollywood for å se på det nyeste innen film og blir kledd opp til moteuken i Paris.

Ruby Wax er pågående og vittig, og hennes kjendisintervjuer er så langt fra det normale som du kan komme. Hun stiller spørsmålene ingen andre tør stille, og hun har en egen evne til å få kjendisene til å avsløre langt mer enn de hadde tenkt.

Øynene opp for fotball
I kveld skal det handle om fotball. Fotballspillere er dagens rock´n roll stjerner. De blir omfavnet både av fans og media, og tjener ufattelig mye penger. For Ruby Wax er dette et helt ukjent område; hun vet ikke en gang noe om selve spillet. Kanskje kan hennes tur til Barcelona overbevise henne om at fotball er gøy?

Barcelona FC er et av de beste lagene i Europa, men for Ruby er ikke lagets meritter det viktigste. Hun er mest opptatt av Barcelona FCs flotteste: franskmannen Emmanuel Petit. Han er mannen som scoret det siste målet for Frankrike i VM-finalen i 1998, og er nasjonalhelt i hjemlandet. Petit er definitivt den vakreste mannen Ruby noen gang har møtt, og fotballinteressen hos henne er økende…

NRK Underholdning
Innkjøpt underholdningsserie fra BBC
Prosjektleder Underholdning: Niels Bierge, 23 04 91 15
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
1. Ruby Wax er på farten igjen. (Foto: BBC)
2. Ruby Wax sammen med den franske fotballspilleren Emmanuel Petit. (Foto: BBC)