Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. mai 1999 kl 20.20 'Allo, 'Allo!

\'Allo, \'Allo! (t)

NRK1 lørdag 1. mai kl 20.20
`Allo, `Allo!

Generalens danseaften

René forsøker fremdeles å gjemme unna gullbarrene som han har stjålet fra general von Klinkerhoffen. Samtidig fortsetter jakten på statuen med maleriene som nå befinner seg hos generalen.
Oberst Strohm, Gruber og Helga er villige til å forsøke det meste for å få tak i maleriene som de har gjemt i statuen. Motstandsbevegelsen er på sin side mest opptatt av å stjele kodeknekkermaskinen, som også den befinner seg hos generalen.
En danseaften på generalens slott gir støtet til en ny og genial plan...

Om \"`Allo, `Allo!\"
Denne britiske situasjonskomedien er like populær blant tv-seere i Singapore og Zimbabwe som i USA og Europa. Også blant norske seere har den i flere år vært en sikker vinner. På lørdagskveldene helt fram til høsten er det igjen duket for vanvittige forviklinger på Renés kafé.
BBC har laget ni serier på til sammen nærmere 90 episoder i serien, som hemningsløst harselerer over patriotiske krigsfilmer. I NRK ble den første sendt i 1989, og for to år siden startet man helt forfra igjen med de aller første episodene - med enorm suksess.
Vi er nå kommet fram til den femte serien, og alt er stort sett ved det gamle. Vår noe unnfallende helt, den franske kaféverten René (Gorden Kaye), driver stadig sitt risikable dobbeltspill der han forsøker å balansere mellom tyske okkupanter og motstandsbevegelsens folk. Han må også være konstant på vakt mot sin hustru Edith (Carmen Silvera) mens han varter opp sine to sexy og hengivne servitriser, Mimi (Sue Hodge) og Yvette (Vicki Michelle).

NRK1 lørdag kl 20.20
Tidligere sendt 19. oktober 1996

Britisk komiserie (serie 5A, ep. 10)
Produksjon: BBC (1989)
Av Jeremy Lloyd og David Croft
I rollene bl.a. Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Sue Hodge, Kenneth Connor, Kirsten Cooke, Richard Marner, Hilary Minster, Guy Siner og Richard Gibson
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51