Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 7. oktober 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

En ny vri


Regissør Gard Eidsvold og skuespillerne Ingrid Bolsø Berdal og Per Kjerstad trekker seg fra innspillingen da de får vite at Linn er tatt inn i varmen igjen. Kanskje danseren Adil Khan kan være med på å få produksjonen på beina igjen?

Linn er nå den eneste profesjonelle skuespilleren igjen i spelet, så ledelsen i "Maridalsspillet" tilbyr henne en midlertidig overtakelse av regijobben.

Linn har som alle regissører en visjon og ønsker å modernisere spelet. Hun tar spelgjengen med på teambuilding, men da hun blir kritisert av de unge i spelgjengen for sine dansetrinn, ringer hun opp danseren Adil Khan. Hun lurer ham opp til Maridalen ved å si at han skal motta en innvandrerpris.

Linn er interessert i den unge skuespilleren August, men da han avviser hennes tilnærmelser, tilbyr hun Adil hovedrollen i spelet. Dessverre har Linn lovet Adil altfor mye penger for jobben, så under feiringen av produsenten Karins 65 årsdag må Linn ty til en roseseremoni for å rydde opp…

Om serien
Forrige gang vi møtte Linn Skåber var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan, hun har fått en rolle i "Maridalsspillet"! Etter å ha fått overtalt regissør Gard Eidsvold til å gi seg en rolle i det kjendistunge spelet, skjer det en rekke ting som får regissøren til å angre bittert på at han ga etter. Linn durer ufortrødent frem med sin stakkars manager Evelyn på slep. Og henne dytter hun foran seg i enhver uheldig eller ubehagelig situasjon.

Dette er andre serie av "Hjerte til hjerte", regissert av Marit Åslein. Gjennom serien møter vi en rekke kjente fjes som havner i dramaet rundt Linn og hennes ønske om å være stor stjerne.

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli, Line Grünfeld og Linn Skåber
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, mfl.
Pressekontakt: Sidsel Linden , 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no